Erika

Erika va multumeste!

Posted on: septembrie 10, 2009

Ati aflat despre Erika prin intermediul televiziunii, prietenilor, colegilor sau pur si simplu din intamplare. Odata cu asta ati aflat si despre cumplita ei boala, i-ati inteles suferinta si nu ati ramas indiferenti.
Erika va multumeste dumneavoastra, cunoscuti si necunoscuti pentru ca ati reactionat prompt si i-ati intins o mana de ajutor atunci cand avea nevoie de asta.
Prin gestul pe care l-ati facut ati ajutat-o sa poata zambi din nou, sa se poata bucura de copilarie, sa duca o viata normala, sa traiasca……
Acum Erika a revenit acasa insa lupta cu boala inca continua. Pana in octombrie 2010 are de urmat tratament, va face controale periodice la Institutul Clinic Fundeni iar semestrial va merge la Charite (clinica din Berlin) acolo unde a urmat intreaga terapie intensiva, acolo unde fara ajutorul dumneavoastra nu ar fi reusit sa ajunga.
Medicii sunt foarte multumiti de evolutia Erikai iar sansele de revenire a bolii sunt destul de reduse.
Nu ne ramane decat sa avem incredere in Dumnezeu si sa-i multumim ca inca mai face minuni si exista inca oameni care cred in suferinta altora si nu raman nepasatori in fata ei.

Intreaga familie Josian dar mai ales micuta Erika va multumeste!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: